top of page

Приятели и партньори

Immersion Language&Leadership Academy е лятна академия по езици, която ще ви отведе извън града, в малка общност с други като вас (младежи между 16-23г.), които искат да научат езика, както и нейтив спийкърс, с които целодневно да общуваш само на изучавания език. Един от 6-та преподаватели ще е Лий Майкъл Гарсия Хименез, който е завършил United World Colleges USA. Заедно с международния екип от професионалисти в областта ще водят разнообразна програма, която ще съчетава езиковата практика и развитие с подобряването на уменията по критическо мислене и лидерство. Включете се!

Лятната академия за СУПЕР ПОСТИЖЕНИЯ е уникално 8-дневно събитие за лидерство и развиване на личностни умения за тийнейджъри между 13 и 19 годишна възраст, което се провежда всяко лято на различна локация в България.

Програмата е изградена изцяло върху модел на учене чрез преживяване. Включва множество упражнения и игри за придобиване и изграждане на важни умения като: Лидерство, Целепостигане, Презентиране, Самоувереност, Разрешване на проблеми, Комуникационни умения, Вземане на решения, Креативни идеи, Сътрудничество, Работа в екип, Управление на лични финанси и др. Включи се!

PayPal ButtonPayPal Button
Ще се раваме, ако искате да подкрепите Българския Национален Комитет към Колежите на Обединения Свят, било то като помогнете информацията да достигне до повече млади и будни хора, така и финансово дарение, така че да можем да дадем възможност на повече младежи с всякакви финансови условия, да учат в някой от UWC.
Свържете се с нас за повече информация и идеи за сътрудничество!
Дарение чрез PayPal
bottom of page